Ny N-Gage er klar

Det er hyggelig med produsenter som hører på kritikken. Nokia har nettopp lansert en forbedret versjon av sin N-Gage-spillmaskin, og den er slankere og mer praktisk enn forgjengeren.

Publisert
Sist oppdatert

Ideen med N-Gage er så absolutt spennende - en funksjonell mobiltelefon og en kapabelspillmaskin med innovative flerspillermuligheter er sikkert tiltalende for mange, men Nokia gjorde flere designtabber med den første modellen som sikkert var avskrekkende for mange. Resultatet var svakt salg.

I dag lanserer Nokia en ny N-Gage-maskin (kalt N-Gage QD), som ikke nødvendigvis er en fullstendig oppfølger, men heller en forbedring av den eksisterende modellen. Den er mindre, slankere og stiligere, men først og fremst er funksjonaliteten bedre.

Enklere i bruk

Riktignok har Nokia tatt vekk både støtte for MP3-avspilling og FM-radio, men til gjengjeld er det nå mulig å bytte minnekort (som inneholder spill) uten å måtte skru konsollen av og ta den fra hverandre. En MMC-port er plassert på siden av maskinen.

Videre er mikrofonen og høyttaleren blitt mer logisk plassert, slik at du slipper å holde N-Gage sidelengs når du skal bruke den som en vanlig telefon. Og ikke minst er batterilevetiden blitt forlenget og skjermen skal være mer lyssterk.

Flerspillerfunksjonaliteten er fremdeles på plass, med N-Gage Arena, som lar deg kommunisere med andre spillere over GPRS, samt spilling via Bluetooth. Det skal nå også være enklere å koble seg opp til N-Gage Arena, via et eget ikon på hovedmenyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer