Paramount+:

Ny Netflix-konkurrent til Norge i mars

Ny TV-gigant med egen strømmetjeneste.

KOMMER SNART: Paramount+ lanseres i Norge 25. mars til 69 kroner måneden. Foto: Paramount
KOMMER SNART: Paramount+ lanseres i Norge 25. mars til 69 kroner måneden. Foto: Paramount Vis mer
Publisert

25. mars lanseres strømmetjenesten Paramount+ i Norge. Det er en tjeneste som eies av amerikanske ViacomCBS.

– Paramount+ vil gi forbrukerne en førsteklasses innholdsopplevelse til et prispunkt som er betydelig lavere enn andre strømmetjenester, noe som er viktig for både forbrukere og distribusjonspartnerne, sier Kelly Day, President of Streaming og COO i ViacomCBS Networks International.

69 kroner måneden

Når tjenesten lanseres i Norge om en måned blir den månedlige prisen 69 kroner, med en 7 dagers gratis prøveperiode for nye brukere.

Paramount+ blir tilgjengelig både på Android og iOS, Apple TV, Android TV, smart-TV-er og via nettleseren på en PC på paramountplus.com.

I tjenesten vil man finne rundt 6.000 filmer og tv-serie-episoder, der deler av innholdet vil være i 4K-oppløsning med HDR, og det blir mulig å laste ned innhold til offline-titting.

Eksklusivt innhold

Blant kjente merkevarer som eies av ViacomCBS er Showtime, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, filmselskapet Paramount Pictures og CBS-TV-kanalene.

Dermed er det først og fremst innhold fra de nevnte som blir å finne i Paramount+-tjenesten. For Showtimes del dreier det seg blant annet om Dexter (og den kommende spinoff-serien American Rust), Ray Donovan, The Affair og City on a hill.

Fra lansering vil tjenesten også tilby samtlige sesonger av Yellowstone og On Becoming a God in Central Florida. I tillegg kommer eksklusive premierer som Two weeks to live (med Maisie Williams fra Game of Thrones) og indie-komedien Everyone is Doing Great.

Ny Netflix-konkurrent til Norge i mars

For barn kan Paramount+ altså friste med innhold fra Nickelodeon, som Svampebob Firkant, Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora utforskeren og PAW Patrol. For voksne barn blir Paramount+ også stedet der du kan strømme alle South Park-episodene.

I filmkatalogen finner vi også storheter som Gudfaren-filmene, Mission: Impossible og Indiana Jones-filmene. Ifølge Deadline skal den neste Mission:Impossible-filmen få premiere på Paramount+ 45 dager etter kino-premieren.

Andre ting å se frem til på Paramount+ er blant annet den kommende Halo-serien og nye episoder av Frasier.

Ikke ny-ny

Mange drar kanskje kjensel på merkevaren Paramount+, og det med rette.

Dette er en strømmetjeneste som til nå har vært tilbudt via flere tv-tilbydere her til lands, så det nye her er først og fremst at dette blir en helt frittstående tjeneste som alle har muligheten til å abonnere på.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer