Ny Netscape-beta klar

En god nyhet for Netscape-brukere: Den etterlengtede 6,0-versjonen av nettleseren nærmer seg med stormskritt. En ny betaversjon er allerede tilgjengelig for nedlastning.

Ny Netscape-beta klar
Publisert

For å ”feire” utgivelsen av en ny betaversjon, relanserer Netscape sine nettsider i dag. Redesignet vil bli tilpasset den nye nettleseren, med vekt på mer brukervennlighet og bedre rettet mot Netscapes målgruppe av profesjonelle brukere.

Netscape 6 Beta 3 kommer kan lastes ned fra i dag, og utviklerne lover flere forbedringer i forhold til den forrige utgaven (Beta 2). Forbedringene innebærer likevel ikke noen nye funksjoner, og dreier seg mest om mer stabilitet og hastighet. Vi synes i allefall at det går raskt - det tar ikke lang tid å laste ned en side. En del av grensesnittet er også blitt redesignet, og endringene er basert på brukernes erfaringer med Beta 2. Det ser meget stilig ut slik det er nå, samtidig som det er oversiktlig.

Har Netscape en sjanse?

De tidligere betaversjonene av Netscape 6 bød på svært store forandringer i forhold til 4,7-utgaven. Netscape påstår at nettleseren støtter flest teknologier og standarder av alle konkurrentene, og er raskere, mer stabil og brukervennlig enn Internet Explorer. Det kan i og for seg stemme, men den tidligere giganten, som tross alt var med på å gjøre nettsurfingen tilgjengelig for folk flest, har nå ganske store problemer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer