Ny Netscape Navigator

Netscape har i all hast sluppet en ny versjon 4.07 av Navigator og Communicator. Dette er ingen beta, og retter opp et sikkerhetshull som ble oppdaget i forrige uke.

Ny Netscape Navigator
Publisert

I Netscape 4.06 og eldre, er det mulig for en administrator på en WEB-server, å finne ut hva som ligger i hurtigbufferet (cachen) til Netscape Dette hurtigbufferet inneholder alle de sider og bilder du har sett den siste tiden. Det kan være meget avslørende, men du bevarer dine hemmeligheter bedre i 4.07. Versjon 4.06 løste et tilsvarende problem da den stoppet Javascript-tilgangen til historielisten. Historielisten er også meget avslørende for hvor du har vært og nå må du gi skriptet eksplisitt tilgang til den.

Netscape Navigator og Communicator 4.07 er gjort tilgjengelig på alle plattformer og i alle versjoner samtidig. Det er meget imponerende at Netscape har stablet en ny versjon på bena så fort. Foreløpig er den nye versjonen på engelsk, men de andre språkene kommer snart etter. Norsk versjon av Netscape finnes ikke.

Vi har lastet ned versjon 4.07, benyttet den i noen timer og har ikke funnet noen problemer eller andre forskjeller fra versjon 4.06. Om det er noen andre forbedringer enn bedre beskyttelse av hurtigbufferet gjenstår å se. Netscape har ennå ikke lagt ut noen informasjon om eventuelle nyheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer