Ny og raskere Opera Mini

Opera Software har annonsert en ny versjon av Opera Mini som i følge selskapet skal være inntil 50% kjappere som forgjengeren.

Publisert
Sist oppdatert

Opera Mini er en versjon av nettleseren Opera beregnet for nær sagt alt av mobiltelefoner og andre håndholdte enheter som støtter JAVA. Nettleseren kan lastes ned og installeres gratis.

Kostnadene ved bruk er knyttet til datatrafikk gjennom din mobiloperatør, men Opera Mini komprimererer bilder og annet innhold før det lastes ned, og dermed begrenses datatrafikken i stor grad, i følge våre egne tester.

Ny og raskere Opera Mini


Offline-visning og økt hastighet

I dag lanserte Opera versjon 4.1 av nettleseren, og den skal i følge selskapet være inntil 50% kjappere enn forgjengeren 4.0.

Nytt i denne versjonen er også automatisk fullføring av adresser mens du skriver, og også muligheten for å lagre nettsider for offline-visning. Nedlasting av ringetoner og annet innhold skal også være forenklet.

For å laste ned kan du bruke wap-leseren på telefonen din, og gå til siden mini.opera.com.

Mer informasjon på denne siden.

Kilde:
Opera Software

Les også:
Se Operas mobilrevolusjon

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer