Ny Online Powerpack fra TeleS

TeleS er en av verdens største produsenter av ISDN-kort. Her i Norge er de aller størst og har solgt titusenvis av kort. De aller fleste av disse kortene blir levert med en programpakke som heter Online Powerpack. Du trenger ikke denne pakken hvis du bare skal på Internett, men du får en helt ny verden av PC-basert telefoni hvis du tar den i bruk.

Publisert

Online Powerpack 6.0i inneholder en rekke programmer for PC-basert telefoni. Mange av disse programmene er nyttige til både hjemmekontoret og kraftbrukeren. Etter å ha brukt tidligere versjoner av Online Powerpack i nesten tre år, er det meget interessant å ta en titt på siste versjon.

MCC - Multimedia Control Center

MCC er på mange måter hjertet i Online Powerpack. Den integrerer alle de mest brukte funksjonene i ett program. MCC er en telefon, en videotelefon, en telefaks, en telefondatabase og en telefonsvarer.

Hvis du har et lydkort med høyttaler og mikrofon, kan du bruke ISDN-kortet som en høyttalende telefon. Det er også mulig å integrere MCC med en TeleS ISDN-telefon. ISDN-telefonene fra TeleS selges også under navnet Telenor Cadenza.

Når noen ringer inn, spretter MCC opp med telefonnummeret til den som ringer. Da kan du velge om du vil svare eller om du vil avvise anropet. Akkurat som på en mobiltelefon, vises navnet på de som allerede er registrert i telefonlisten.

Hvis du har et videokamera, kan du bruke MCC som en videotelefon. Uten et videokamera er likevel ikke alt håp ute. Du vil fortsatt kunne snakke til og se de som ringer deg fra en videotelefon. Uansett er det jo moro med en videotelefonsvarer: Når du kommer hjem kan du se på video hvem som har ringt. Ulempen er at det er vanskelig å bytte ut velkomstvideoen som spilles av for innringerne hvis du ikke har videokamera.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer