Ny PC-oversikt onsdag 1. september

Denne gangen har vi med flere butikker enn noensinne, og kommer dessuten med en nyhet som vi tror kommer til å glede mange kjøpeklare lesere.

Ny PC-oversikt onsdag 1. september
Publisert
Sist oppdatert

PC-prisene i Norge er svært presset. I følge bransjen selv skal DinSide Datas PC-oversikt ha mye av "skylden" eller "æren" for nettopp dette. Vi får sågar ofte henvendelser fra både dansker og svensker, om når neste PC-oversikt dukker opp. For en gangs skyld er det utlendinger som kommer til Norge for å handle billig.

PC-oversikten er en "på-papiret"-sammenligning av PCer som tilbys fra norske PC-produsenter via nettet. Våre vurderinger gjøres på bakgrunn av vår kjennskap til maskinvaren, først og fremst gjennom uttallige tester. Samtlige av våre testjournalister har lang erfaring med dette, og knapt noe norsk datamagasin har testet mer datautstyr enn DinSide Data de siste årene. Men maskinene i PC-oversikten har ikke blitt fysisk testet av oss - før nå.

Kontroll

Straks etter at vi har publisert resultatene fra høstens første PC-oversikt, 1. september, vil vi be butikkene som tilbyr de beste løsningene om å sende maskinene til oss. Deretter vil vi først og fremst kontrollere at det de har sendt oss, er det samme som de lover alle andre i oversikten. Deretter vil vi gjøre dyptgående betraktninger og tester - for så å kåre en vinner. I denne vurderingen spiller naturligvis ytelsen en rolle, men også design, smarte løsninger og ikke minst støynivå vil bli tillagt stor vekt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer