Ny Photoshop er klar

NYHET: Etter en del spekulasjoner har endelig Adobe løftet sløret fra den nyeste versjonen av Creative Suite, som inneholder oppgraderte versjoner av deres programmer. Her er detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Creative Suite er Adobes samlebetegnelse for programmer som Photoshop, Illustrator, InDesign, GoLive og Acrobat. I disse dager lanseres altså Creative Suite 2, noe som innebærer at alle programmene som er en del av pakken nå også kommer i oppgraderte versjoner.

Det er selvsagt mange nye funksjoner og muligheter med i programmene. Vi er spesielt spent på mulighetene i den nye versjonen av Photoshop, og det ser meget spennende ut.

Blant de nye funksjonene er noe som kalles Vanishing Point, som lar deg kopiere elementer av bildet, legge de et annet sted, og de blir automatisk tilpasset til bildets perspektiv. Smart Objects-funksjonen lar deg skalere og rotere vektorgrafikk uten å ødelegge kvaliteten. Med Image Warp vil du kunne plassere illustrasjoner på avrundede objekter, og bildet vil automatisk tilpasse seg objektet.

Healing Brush-verktøyet skal også bli mer nøyaktig, og det skal være enklere å retusjere mindre områder med ett klikk. Også fjerning av røde øyne skal være enda enklere, og kreve kun ett klikk.

Mange andre av verktøyene og funksjonene i programmet er også blitt forbedret og justert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer