Ny RealPlayer- og Jukebox klar til nedlastning

RealNetworks har nå sluppet nye versjoner av sine programmer for mediaavspilling, blant annet RealJukebox og RealPlayer. Disse kan lastes med i flere konfigurasjoner, gratis eller mot betaling.

Ny RealPlayer- og Jukebox klar til nedlastning
Publisert

RealPlayer har lenge vært standarden for avspilling av lyd og video over Internett, og programmet kommer i stadig nye utgaver. Den nyeste versjonen, som nå er tilgjengelig, er den åttende i rekken. Men RealPlayer er ikke det eneste selskapet har å tilby: RealJukebox er en MP3-spiller med avanserte funksjoner for kategorisering av filer, samtidig som den har gode funksjoner for ripping og brenning av MP3.

RealDownload er et annet program fra RealNetworks, som skal gjøre nedlastningen av all slags filer (også ikke-media filer) enklere og sikrere enn med din vanlige nettleser.

Alle disse programmene kan du nå få i én pakke: Real Entertainment Center.

Plus- og gratis-versjoner

RealPlayer, RealJukebox og RealDownload finnes både som mer avanserte Plus-versjoner (som koster penger), og i gratis-versjoner, alle i betaversjon. Plus-versjonene koster 29,99 dollar hver (ca. 270 kroner), men hvis du kjøper alle tre samtidig (som Entertainment Center), betaler du bare 49,99 dollar – ca. 450 kroner.

Blant de nye funksjonene i RealPlayer er visning av fargerike mønstre mens du hører på musikk, tonekontroller (i fullversjonen får du en fullstendig grafisk equalizer), forbedret lyd- og bildekvalitet og andre, mindre forbedringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer