Ny Rio MP3-spiller til høsten

Diamond har hatt stor suksess med den første utgaven av MP3-spilleren Rio. Dette krever oppfølging, og det er store ting i gjære, både når det gjelder nye produkter, tilgang på musikk og organisasjon.

Ny Rio MP3-spiller til høsten
Publisert

Diamond Multimedia har nå anonsert Rio 500. Denne modellen imøtegår de viktigste innvendingene vi hadde i vår test, som lav kapasitet og langsom overføring fra PC. I tillegg bruker denne utgaven USB i stedet for parallellport, son gjør at den også vil fungere for Mac-brukere. I hvert fall hvis de har nye modeller som iMac eller blå og hvit G3.

Dobbelt kapasitet

Rio 500 har fått 64 MB Flash-RAM som standard internminne. Dette er dobbelt så mye som den første utgaven, og det gir opptil to timers spilletid. I tillegg til dette kan du også sette i SmartMedia-kort, som har opptil 32 MB lagringskapasitet.

Diamond vil også støtte flere alternative kompresjonsformater i tillegg til MP3, som MPEG 2.5, G.723 ADMPC. Dette gjør at den nye Rio også vil kunne brukes til avspilling av annet enn musikk, som for eksempel lydbøker.

Bedre betjening

Den nye utgaven vil komme i flere farger, men også være mer brukervennlig. Knappene er tydeligere atskilt og displayet er både større og av bedre kvalitet.

Tilkoblingen til PC eller Mac via USB gjør at det ikke lenger er nødvendig med en egen holder for spilleren. Det er også generelt mer praktisk med USB, siden spilleren kan kobles til å fra uten risiko for å ødelegge elektronikken. De tradisjonelle serie- og parallellportene på PC er egentlig ikke beregnet på til og frakobling mens det er strøm på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.