Ny Skype på trappene

Helt ny design.

Publisert
Sist oppdatert

På en pressekonferanse mandag ettermiddag vil DinSide få demonstrert Skype 4.0, som nå er tilgjengelig i beta2-versjon. Den nye versjonen skal inneholde en rekke forbedringer, først og fremst i brukergrensesnittet, i forhold til tidligere versjoner.

For uinnvidde kan vi røpe at Skype er en internettbasert kommunikasjonsløsning for samtale (telefoni), videosamtaler, konferanser, SMS og tekstbaserte lynmeldinger.

Utviklerne legger vekt på at Skype 4.0 har blitt fullstendig redesignet, med formål å gjøre alle aktivitetene i programmet enklere, mer intuitivt og fristende å bruke.

Den nye konversasjons-listen viser all kommunikasjon, inkludert samtaler, videosamtaler og lynmeldinger - på ett sted. Tidligere lå disse i hvert sitt vindu, noe som ikke var like oversiktlig.

Det skal nå også være enklere å starte ansikt-til-ansikt videokonferanse. Ett klikk er alt som skal til.

Skype er fortsatt gratis å bruke, så lenge den du kommuniserer med også bruker Skype.

DinSide kommer med mer informasjon når vi får testet den ferdige versjonen av Skype 4.0. For deg som er interessert i å prøve beta-versjonen, finner du den her, men husk at beta er beta, og det kan være at du støter på en del bugs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer