Ny startside hver dag

For deg som er i det utforskende hjørnet.

Foto: Marja Flick-Buijs
Foto: Marja Flick-Buijs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du har DinSide som startside, trenger du ikke å lese denne artikkelen.

Kom igjen. Trykk back.

Takk.

Dagens lille triks er faktisk veldig morsomt - ved å legge til en spesiell URL som startside i nettleseren din, vil du få en tilfeldig startside hver gang du starter nettleseren eller åpner en ny fane.

Det som er ekstra kjekt, er at siden til en viss grad er kvalitetssjekket.

Det finnes nemlig flere nettjenester som baserer seg på at brukerne stemmer frem populære nettsider. Noen av de mest populære er blant annet Digg, Delicious, StumbleUpon og til dels Flickr, som vi tidligere har omtalt ved flere anledninger:

De 25 beste nettjenestene: Digg | Delicious | FlickrArtikkel om StumbleUpon

Flere slike tjenester har også en innbakt mulighet for å få se en tilfeldig nettside dersom du taster inn en spesiell URL. Under finner du en håndfull URL-er du kan dra og slippe over "hjem"-knappen i nettleseren din, eller kopiere og lime inn i nettleseroppsettet dersom du foretrekker å gjøre det manuelt eller dersom dra-og-slipp-trikset ikke fungerer. Selvsagt kan du også klikke på dem for å teste ut, eller legge dem inn som bokmerker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer