Ny styrespak for action-spill

Spillkontroll-produsenten ThrustMaster lanserer i disse dager en spennende kombinasjon av mus, joystick og gamepad som skal revolusjonere måten vi spiller action-spill på.

Publisert

Kontrollen er designet spesielt for bruk i én type spill, de såkalte ”first person shooters” – spill hvor du ser gjennom øynene på personen du styrer (Quake, Unreal, Half-Life osv.).

Blant fansen av slike spill har det alltid vært vanlig å kombinere tastatur og mus for størst nøyaktighet og hastighet. Og nøyaktighet er en essensiell ferdighet blant f.eks. Quake II-spillere, siden det jevnlig avholdes internasjonale Quake-konkurranser med store premier.

FragMaster, som produktet kalles, skal gjøre kompliserte tastatur- og mus-kombinasjoner unødvendige. Styrespaken holdes med begge hendene, og rundt håndtaket finnes flerfunksjons-knapper. Dette oppsettet gjør spillkontrollen mer nøyaktig enn noensinne, hevder ThrustMaster. FragMaster tillater fri bevegelse i alle retninger, og gjør de mest avanserte knepene mye enklere.

Det er også mulig å gå i en såkalt MegaHurts-modus, hvor FragMaster fungerer som en mus, som altså er en fordel for spillere som avhenger av musbruken mens de spiller.

Støtter de fleste spillene

FragMaster har innebygd støtte for alle Windows-spill som bruker joystick eller gamepad, til og med spill som ennå ikke er tilgjengelige. Alle nødvendige drivere og programvare følger med, i tillegg til annen spill-relatert programvare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.