Ny type proffskjermer fra NEC

Det er behov for flere typer skjermer etter hvert som bruksområdene endrer seg. NEC kommer nå med en ny serie, for proffbruk eller for krevende entusiaster.

Publisert
Sist oppdatert

I tillegg til PC-bruk og TV/video finner du flatskjermer i en mengde offentlige miljøer. De brukes til informasjon og reklame, eller til underholdning i barer og pub'er. Disse skjermene har mye til felles både med PC-skjermer og flatTV-er, men er konstruert for mer krevende bruk over lengre tid.

Skjermer som brukes døgnet rundt er en helt egen kategori hvor vi industrielle krav og priser gjelder. Men skjermer som brukes mindre enn døgnet rundt, men likevel vesentlig mer enn et TV-apparat er det et stadig økende behov for. Det er denne type skjermer Nec nå lanserer under navnet Multeos.

Multeos 40 og 46 tommer

Skjermene er basert på S-PVA LCD-paneler, som har svært gode egenskaper som høy lysstyrke 450cd/m², kontrast på 1000:1, rask responstid på 8 ms og stor dynamikk i 16,77 millioner farger.

Multeos er designet av Naoto Fukasawa som er en internasjonalt anerkjent designer. De framstår i et minimalistisk industrielt/funksjonelt design som understreker kjerneegenskapene. De passer derfor inn i ethvert miljø.

Skjermene har en oppløsning på 1920x1080 og er tilpasset den høyeste HD-standarden. Tilkoblingene er avhengige av modell, og alle aktuelle standarder og formater støttes, fra HDMI og DVI til komponent, S-video og VGA. Det er innebygd støtte for opptil 30 meter lange DVI-kabler eller 100m lange analoge kabler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer