Ny versjon av ACDSee er ute

Det populære bildeprogrammet ACDSee er nå ute i versjon 6.0. Oppgraderingen inkluderere flere vesentlige nyheter, som støtte for CD og DVD-brennere og bedre browser-muligheter.

Ny versjon av ACDSee er ute
Publisert
Sist oppdatert

ACDSee er blant de beste programmene på markedet når det gjelder å holde oversikt over din e digitale bilder. Det viktigste er at programmet er raskt, og du kan kjapt og effektivt bla gjennom bildefilene på din PC.

Blant nyhetene i den nyeste versjonen av programmet er nye løsninger for å håndtere store mengder med bilder. Takket være Easy Select-funksjonen kan du velge flere mapper samtidig og få oversikt over hvilke filer befinner seg i dem. Selective Browsing-funksjonen kombinerer søkeresultater fra forskjellige mapper og viser bildene i ett vindu.

I tillegg støtter den nye versjonen av programmet brenning av både CD- og DVD-plater, ganske avanserte bildebehandlingsmuligheter og utforskning av bilder med et slags forstørrelsesglass.

Videre kan du lage egne slideshows og skjermsparere. Det skal også være langt enklere å importere bilder fra kameraer, skannere eller andre kilder.

Grensesnittet er forbedret og mer intuitivt, det er bedre muligheter for å søke og sortere bilder og konvertere databaser fra eldre versjoner av programmet.

ACDSee 6.0 er tilgjengelig nå, og fullversjonen koster 49.99 dollar, altså ca. 356 kroner. Mer informasjon samt nedlastbar demoversjon, finner du her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer