Ny WinAmp endelig klar

Nullsoft og deres flaggskip WinAmp prøver å ta igjen konkurrentene med den nyeste versjonen av programmet. Vi har tatt en titt på det.

Ny WinAmp endelig klar
Publisert
Sist oppdatert

Etter en lengre utvikling er nå den etterlengtede, nye versjonen av WinAmp lansert. Den har nummer tre, og har flere nye funksjoner samt et forbedret grensenitt.

Blant de nye mulighetene med WinAmp 3 er støtte for skins som ikke har samme formen som den originale spilleren, noe som blant annet Windows Media Player har hatt ganske lenge. Nå er det altså bare fantasien til utviklerne som setter grenser for hvordan din WinAmp vil se ut.

WinAmp 3 kan nå også spille videoer, og har støtte for de fleste viktige formater. Dette er en praktisk mulighet som vi definitivt ønsker velkommen.

Den nye versjonen av WinAmp har også fått en skikkelig filbibliotek, med muligheter for sortering etter filtyper og andre kriterier.

Funker det?

Flere av de nye funksjonene er meget hyggelige, og det er virkelig på tide utviklerne av WinAmp klarte å implementere dem, da programmet hadde egentlig begynt å henge litt etter konkurrenter.

Selv grensesnittet har også gjennomgått noen forandringer. Grunnideen er den samme, men spilleren har nå fått store knapper som åpner tilleggsvinduer med mediabiblioteket, innstillinger, AVS (diverse stilige fargeeffekter), WinAmp Browser, som viser informasjon som sanger du spiller av, og til slutt vinduet som brukes til avspilling av videoklipp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer