Ny Winamp med støtte for video

Nullsoft har lansert versjon 2.9 av sin populære medieavspiller, med blant annet innebygd mediebibliotek, og støtte for web-TV og video.

Foto: NullSoft
Foto: NullSoft Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Winamp har i flere år vært en meget populær MP3-spiller, ikke bare fordi den er gratis, men også fordi den er kjapp å starte og tar liten plass både på skrivebordet og harddisken. Dessuten har den etter hvert fått svært mange tilleggsfunksjoner, samt støtte for en rekke musikkformater (blant annet Ogg Vorbis, WMA m.fl), plug-ins, skins etc.

Winamp 5 neste?

Mange blir kanskje overrasket over at versjon 2.9 lanseres nå, ettersom versjon 3.0 har vært ute en god stund allerede. Sannheten er at arbeidet med 2.x og 3.x-plattformene har pågått samtidig, og skal i følge Nullsoft ende ut i en helt ny versjon til sommeren; foreløpig omtalt som Winamp "5".

Winamp "5" skal kombinere det beste fra versjon 2.x og 3.x (2+3=5), og samtidig inkludere flere nye funksjoner - deriblant CD-ripping og CD-brenning. Dermed vil den populære medieavspilleren kunne ta opp kampen med Windows Media Player, MusicMatch Jukebox og de andre store "alt-i-ett"-løsningene.

Ønsker du å høre på listetoppene, eller koreansk folk-rock? Uansett musikksmak vil du garantert finne en radiokanal som tilfredsstiller ønskene dine. Klikk på bildet for å se det i full størrelse.
Ønsker du å høre på listetoppene, eller koreansk folk-rock? Uansett musikksmak vil du garantert finne en radiokanal som tilfredsstiller ønskene dine. Klikk på bildet for å se det i full størrelse. Vis mer


Winamp 2.9 er fullstendig gratis, og kan lastes ned fra denne siden.

Kilde:
Nullsoft

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer