Ny Xbox lanseres på MTV

SPILLNYHET: Nå tilspisser konkurransen virkelig seg. Vi må likevel ikke vente helt til E3 for å få en glimt av den nye Xboxen, faktisk holder det bare å skru på TV den 13. mai. Les detaljene her!

Publisert
Sist oppdatert

Microsoft kom i dag med en temmelig overraskende nyhet. Lenge var vi sikre at pressen og andre bransjemennesker vil få se verdenspremieren på den nye Xbox-maskinen på Microsofts pressekonferanse mandag 16. mai. Men det viser seg at maskinen vil avsløres noen dager tidligere, ikke på en lukket visning eller en eksklusiv lansering, men foran millioner av mennesker verden over på den største musikkanalen. Det er en spennende strategi ingen tidligere har prøvd.

Den nye Xboxen skal vises frem klokka 22.00, fredag den 13. mai, på nordisk MTV. Alle norske husstander med tilgang til kanalen vil altså kunne se programmet da. Det vil bli en halvtimes show ledet av Elijah Wood, og det vil inneholde både sniktitt på maskinvaren, kommende spill, underholdning og intervjuer. Vi må innrømme at ideen med å presentere maskinen på denne måten er genial, og vil sørge for at et enormt antall seere vil må med seg nyhetene. Det er bare synd at mens programmet vises, sitter vi på flyet til Los Angeles - men der får vi jo forhåpentligvis muligheten til å prøve ut maskinen i virkeligheten.

Microsoft skal selvsagt fremdeles ha en pressekonferanse i forkant av E3, og der regner vi med å få mer detaljert innblikk i maskinen og kommende spill.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer