Nye Adobe-programmer bindes sammen

- Adobe samler alle hovedproduktene i Creative Suite, integrert med et etterlengtet verktøy for arbeidsflyt.

Nye Adobe-programmer bindes sammen
Publisert
Sist oppdatert

Adobe Creative Suite (CS) er offisielt lansert. Pakken består av vesentlige oppgraderinger av Photoshop, InDesign, Illustrator og GoLive, og integrerer disse langt tettere enn tidligere. Lanseringen markerer en milepæl i Adobes historie, med tettere integrering og samtidig oppgradering av samtlige verktøy, et nytt felles verktøy for arbeidsflyt – Version Cue – som vil gjøre det vesentlig enklere å samarbeide i grupper på opptil ti medarbeidere, og et salgsopplegg som vil plassere et eksemplar av ombrekkverktøyet InDesign på arbeidsflaten til nærmest alle som i dag bruker konkurrenten Quark Xpress.

Integrerte løsninger

De fleste enkeltapplikasjonene i Creative Suite vil fortsatt selges for seg, men prisingen vil bidra til å konsentrere salget om suiten. Arbeidsflytverktøyet Version Cue vil derimot bare selges som del av den integrerte pakken. Adobe vil kunngjøre spesielle rabatter for oppgraderinger, også for brukere av CorelDraw og Macromedia Freehand.

For å markere integrasjonen i Creative Suite, er versjonsnummereringen av bestanddelene forlatt. I stedet heter det Photoshop CS, Illustrator CS, InDesign CS og så videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer