Nye Battlefield-spill på vei

Den ekstremt suksessfulle Battlefield-serien gjør et ikke helt uventet hopp over til konsollverdenen med Modern Combat. I tillegg snakkes det om enda et Battlefield-spill...

Nye Battlefield-spill på vei
Publisert
Sist oppdatert

Det var bare et spørsmål om tid før Battlefield-spillene dukket opp på din spillkonsoll i tillegg til PCen. Interessant nok er ikke den kommende PS2-versjonen av BF en konvertering av de allerede eksisterende 1942- og Vietnam-spillene, men en helt nyutviklet tittel som tar for seg moderne krigføring.

Modern Combat utvikles eksklusivt for PlayStation 2, og vil naturligvis støtte online-tjenesten til Sony. Spillet er plassert i nær fremtid, med USA, Kina og Midt-Østen som spillbare sider av en fiktiv konflikt. Dette innebærer moderne teknologi, våpen og kjøretøy, og alt skal være like enkelt å bruke og tilgengelig som i de tidliere spillene i serien.

Få detaljer

Modern Combat skal inneholde over 30 kjøretøy, inkludert de alltid populære helikoptrene, og brettene skal variere fra tette bylandskap til åpne utendørsområder. Hvor spillet blir plassert geografisk, er foreløpig uvisst.

Opptil 24 spillere skal kunne delta i kampene samtidig, og stemmekommunikasjon vil også støttes.

Spillet skal etter planen komme ut til høsten, og vi håper samtidig at EA og Microsoft løser sine XBox Live-uenigheter, slik at vi en dag også ser BF på XBox. Vi regner uansett med å få vite mer detaljer om spillet på E3-messen i mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer