Nye detaljer om Star Wars: Battlefront

Battlefield 1942 i Star Wars-universet. Høres det bra ut? Lucasarts har nettopp sluppet nye detaljer om dette svært interessante spillet.

Nye detaljer om Star Wars: Battlefront
Publisert
Sist oppdatert

Battlefield 1942 har i løpet av det siste året blitt en kjempesuksess takket være sin enkle, men ekstremt involverende spillbarhet. Onlinebaserte skytespill er definitivt stort for tiden, og flere lovende titler er på vei, blant annet Battlefield: Vietnam og Joint Operations. Star Wars: Battlefront har vi også vært klar over en stund, men det har knapt foreligget noe informasjon om spillet før nå.

Lucasarts har nå heldigvis bestemt seg for å lansere spillet ordentlig, og det ser riktig så lovende ut.

Ideen bak spillet er ikke ulik Battlefield 1942. Det hele kommer til å foregå på store, åpne brett og er selvsagt lagbasert. Du kommer til å kunne entre kjøretøy som AT-ST, Speeder Bike og X-Wing, og forhåpentligvis vil dette fungere like smertefritt som i Battlefield.

Hele universet

Star Wars: Battlefront skal inkludere både lokasjoner fra de tre originale filmene og de to første episodene. Det betyr at vi kommet til å kjempe på Hoth, Yavin, Tatooine og Naboo, og det er alt i alt 10 planeter med i spillet. Det vil være over 20 soldattyper tilgjengelig, og disse fordeles over fire fraksjoner: Imperiet, Rebellene, Klonene og Droidene. De forskjellige klassene og soldatene vil selvsagt har sine fordeler og ulemper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer