Nye detaljer om Star Wars: Battlefront

Battlefield 1942 i Star Wars-universet. Høres det bra ut? Lucasarts har nettopp sluppet nye detaljer om dette svært interessante spillet.

Nye detaljer om Star Wars: Battlefront
Publisert
Sist oppdatert

Battlefield 1942 har i løpet av det siste året blitt en kjempesuksess takket være sin enkle, men ekstremt involverende spillbarhet. Onlinebaserte skytespill er definitivt stort for tiden, og flere lovende titler er på vei, blant annet Battlefield: Vietnam og Joint Operations. Star Wars: Battlefront har vi også vært klar over en stund, men det har knapt foreligget noe informasjon om spillet før nå.

Lucasarts har nå heldigvis bestemt seg for å lansere spillet ordentlig, og det ser riktig så lovende ut.

Ideen bak spillet er ikke ulik Battlefield 1942. Det hele kommer til å foregå på store, åpne brett og er selvsagt lagbasert. Du kommer til å kunne entre kjøretøy som AT-ST, Speeder Bike og X-Wing, og forhåpentligvis vil dette fungere like smertefritt som i Battlefield.

Hele universet

Nye detaljer om Star Wars: Battlefront
Nye detaljer om Star Wars: Battlefront


Star Wars: Battlefront skal inkludere både lokasjoner fra de tre originale filmene og de to første episodene. Det betyr at vi kommet til å kjempe på Hoth, Yavin, Tatooine og Naboo, og det er alt i alt 10 planeter med i spillet. Det vil være over 20 soldattyper tilgjengelig, og disse fordeles over fire fraksjoner: Imperiet, Rebellene, Klonene og Droidene. De forskjellige klassene og soldatene vil selvsagt har sine fordeler og ulemper.

Spillet skal inkludere flere enkeltspiller- og flerspillermoduser, uten at Lucasarts går nærmere inn på de. Det er imidlertid én modus som er blitt offentliggjort, og denne kalles Conquest. Det dreier seg om å vinne flere slag etter hverandre for å ta over hele planeten. Det laget som får det til vil motta nye egenskaper som kan brukes i senere slag.

Noen usikkerheter

Nye detaljer om Star Wars: Battlefront


Til tross for at mange aspekter ved spillet høres lovende ut, er det et par momenter vi tviler litt på. For eksempel virker det som om perspektivet er låst til tredjeperson, noe som kan være litt upraktisk i denne typen spill.

Dessuten skal spillet slippes til både PC, PlayStation 2 og XBox, og vi er ikke helt sikre på hvordan dette vil løses. Vil eierne av de forskjellige plattformene kunne spille mot hverandre?

Vi regner uansett med mer informasjon i tiden som kommer, og håper på å få prøvd spillet på årets E3-messe. Star Wars: Battlefront ser unektelig svært interessant ut, og det er synd vi må vente helt til høsten før det kommer i butikkene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer