Nye digitalfoto-produkter fra Epson

LONDON (DinSide Data): En fotoblekkskriver med futuristiske farger, et digitalkamera med høy oppløsning og spennende multifunksjonsprodukter er blant nyhetene som skal lokke kundene til Epson denne høsten. Her er oversikten.

Publisert

Produktnyhetene fra Epson er ikke grensesprengende, og sånn sett er vi mer imponert over høstkolleksjonen av 5035">skrivere fra HP. Men Epson produserer allerede svært gode fotoskrivere, og prøver denne gangen å friste kundene med mindre forbedringer.

Futuristiske farger

Skriveren Epson Stylus Photo 750 er vårt definitive førstevalg når det gjelder utskrifter av fotografier. Vi har tidligere testet denne skriveren, og resultatet er mildest talt imponerende. Nå lanseres denne skriveren i en "millenium-utgave" med litt mer futuristiske farger (sort og sølv). Det skal bare produseres et mindre antall skrivere i denne utgaven, så er du intererssert i å kjøpe en, må du kjappe deg.

Noen av oss synes det er litt platt med alle disse produktene som på en eller annen måte har årtusen-skiftet i navnet, men vi kan likevel konstatere at denne skriveren er svært lekker.

I tillegg til dette lanseres en rekke nye blekkskrivere som er forbedringer av eksisterende modeller. Endringene her er ikke banebrytende, men Epson har omsider begynt å jobbe med støyproblemet, og hevder nå at støynivået er halvert på flere av modellene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer