Nye dingser fra Creative

Creative satser stort på julesalget, og lanserer flere nye mediespillere i tiden fremover. Vi har prøvd et utvalg av disse.

Publisert
Sist oppdatert

Det er flere spennende spillere fra Creative på vei, og selv om de fleste av de er allerede blitt annonsert, var det uansett hyggelig å få mulighet til å kjenne på disse.

Det er spesielt to produkter det knytter seg stor spenning til - den bittelille iPod Mini-utfordreren, Zen Micro, samt multimedia-monsteret Portable Media Center.

En lekker lilleputt

Zen Micro kan absolutt skilte med bedre spesifikasjoner på papiret enn iPod Mini. Den har 1 GB mer lagringsplass (5 GB, altså), innebygd FM-radio, opptaker og en god del bedre batterilevetid. I tillegg kan batteriet byttes ut. Og den er griselekker.

Størrelsen på Zen Micro er imponerende, den er virkelig svært liten. Og designen, selv om den kanskje ikke helt når til Apple-nivå, er svært gjennomført. Spilleren bruker den samme trykkfølsomme stripen som Zen Touch-spilleren, og rundt den er det plassert en del funksjonsknapper. Den har USB 2.0-tilkobling, og den lades også via denne. Du kan også synkronisere spilleren mot Outlook for å utveksle kalender og notater.

Du vil kunne få Zen Micro i 10 forskjellige farger. Batterilevetiden skal være på opptil 12 timer. Det beste av alt er prisen - ca. 2.200 kroner, noe som tilsvarer iPod Mini, men gir deg en god del mer valuta for pengene. Den kommer i salg i november, og vi kommer tilbake med en fullstendig test så snart vi mottar et testeksemplar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer