Nye DV-kameraer fra Canon

Canon lanserer nå to nye DV-kameraer, med høyere oppløsning og enda flere finesser for økt bildekvalitet.

Publisert
Sist oppdatert

De nye kameraene har betegnelsene MVX3i og MVX10i. De har mange felles trekk, det viktigste er CCD-brikken på 2,2 megapiksler og en forbedret bildeprosessor. Dette sammen med andre egenskaper, gjør at kameraene også gir langt bedre stillbilder enn tidligere modeller.

MVX3i

Canon er ikke beskjedne i sin omtale av dette kameraet, og påstår at det gir "Verdens fineste bilder". Dette skyldes kombinasjonen av 2,2 megapiksler CCD, RGB primærfargefilter og Canons egenutviklede DIGIC DV-prosessor.

I tillegg til DV håndterer kameraet også stillbilder, med 2,2 megapiksler begynner jo dette å bli brukbart. Kameraet kan dessuten ta både stillbilder og video samtidig, med lagring av stillbildene på SD-kort. Bracketing, som tar tre bilder etter hverandre med forskjellig eksponering sørger for gode resultater under vanskelige lysforhold.

Kameraet støtter PictBridge-standarden, som gjør at du kan skrive ut stillbilder direkte til en kompatibel skriver. Dessuten kan du også ta opp film i MPEG4 som lagres på SD-kortet, for enkel overføring til PC. Selvsagt har kameraet også støtte for FireWire og USB. LCD-displayet er på 3,5 tommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer