Nye EXILIM-kameraer fra Casio

Nå med intelligent autofokus.

Casios nye kameraer gjenkjenner også kjæledyr når du tar bilder.
Casios nye kameraer gjenkjenner også kjæledyr når du tar bilder. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Casio annonserer i dag tre nye modeller i kompaktkameramarkedet. I pressemeldingen vektlegges den nye intelligente autofokusen som kan gjenkjenne ikke bare mennesker, men også andre typer motiver (f.eks. kjæledyr eller landskap) som gjør at fokusering og eksponering blir enda bedre enn før.

I tillegg er Casio-kameraenes dynamic photo-funksjon forbedret. Dette er en funksjon som gjør at du kan ta mange bilder i sekvens av et bevegelig motiv mot en ensfarget flate, klippe dem ut og sette inn som en animasjon i et annet bilde. Hvordan dette fungerer kan du se på Casios hjemmesider. Med kamaeraet følger det med en CD-plate med 150 ulike motiver, samt programvare for å sende disse fiffige animasjonene på e-post.

TEST: Casio Exilim EX-FC100

Her er de nye modellene:

Casio Exilim EX-Z450 - 4x optisk zoom og vidvinkel tilsvarende 28mm (f/2,6-5,8). Oppløsningen er på 12,1 megapiksler og kameraet kan ta 550 bilder pr ladning. Bildestabilisering er implementert mekanisk, dvs. med en bevegelig CCD-brikke og skjermen er 3" diagonalt (230.000 punkter).

Casio Exilim EX-Z280 - Også dette har 4x optisk zoom, men med vidvinkel tilsvarende 26mm (f/2,6-5,9). Batterilevetiden er oppgitt til 250 bilder og skjermen 2,7", dog med 114.960 punkter; halvparten av det som er normalt på kompaktkameraene i denne prisklassen i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer