Nye hjemmePCer fra Packard Bell

Hvis du ønsker å handle PC i en stor elektro- eller telebutikk, kan du regne med at du finner maskiner fra Packard Bell blant de utstilte modellene. Nå kommer selskapet med flere nye maskiner som både skal være enkle å bruke, og som har mye programvare.

Nye hjemmePCer fra Packard Bell
Publisert

Packard Bell tilbyr nå tre serier i forskjellige prisklasser: Club, Multimedia og Platinum. Maskinene leveres med prosessorer fra Cyrix eller Intel, avhengig av prisnivå og kapasitet.

De rimeligste PCene har prosessor fra Cyrix på 300 MHz, mens de dyreste leveres med ”ekte” Pentium II. Diskstørrelsen variere fra 2.0 GB og oppover, mens minnet starter på 32 MB.

De nye modellene i Multimedia- og Platinum-serien leveres nå med et nytt ATI Xpert AGP-baseret skjermkort med 8Mb, og de raskeste Pentium-baserte modellene med over 350MHz klokkefrekvens har nå også fått et PCI-basert lydkort med 64-stemmers synth.

Det satses sterkt på at systemet skal være lett å koble opp og ta i bruk. Derfor er alle kabler i forskjellige farger, og pluggene og kontaktene hvor disse skal kobles til har tilsvarende farger.

Mye god programvare på kjøpet

Mange nytteprogrammer følger med, blant annet norsk leksikon, Microsoft Word og standard nettlesere som Internet Explorer og Netscape Navigator. Det følger også med programvare som veileder en fersk bruker ved hjelp av visuelle hjelpemidler og norsk tale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer