Nye HP-blekkskrivere med bedre driftsøkonomi

I slutten av august kommer blekkskriverne HP 2000C og HP 2000CN som både gir bedre driftsøkonomi og er betydelig raskere enn dagens toppmodell HP 890C. Skriverne er først og fremst myntet på bedriftsmarkedet, og selv om innkjøpsprisen er forholdsvis høy, kan besparelsene i driftsøkonomi hente inn investeringen for krevende brukere.

Nye HP-blekkskrivere med bedre driftsøkonomi
Publisert

Vi har testet flere blekkskrivere fra HP, og skriverne med PhotoRet II har imponerende fotokvalitet og høy hastighet. De nye skriverne bygger på den samme utskriftsteknologien, men har enda mindre blekkdråper for å gjøre kvaliteten bedre.

Forskjellen på 2000C og 2000CN er at sistnevnte er utstyrt med et ekstra papirmagasin på 250 ark, HP Jet Direct 300X skriverserver og HP JetAdmin programvare. Grunnmodellen kan også bygges ut hvis behovet melder seg.

Nytt blekksystem

Tidligere har blekkpatronene til HP vært delt i to. En for sort, og en for de tre grunnfargene cyan, magenta og gul. Hvis du i en periode bruker mye gult, innebærer det at du må skifte hele patronen, selv om du strengt tatt bare trenger mer gul farge.

I de nye skriverne kan hver enkelt farge skiftes individuelt, og blekkpatronen er også skilt fra selve skrivehodet slik at du kan skifte akkurat det du vil.

Blekkpatronene overvåkes av to smarte kretser: én i patronen og én i skrivehodet. Disse kretsene holder rede på blekknivå og hvor mange blekkdråper som fyres av mot papiret. Kretsene kalibrerer også skriveren etter hvert som skrivehodet blir slitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer