Nye hybridkameraer fra JVC

Nå begynner harddiskene på alvor innta videokamera-markedet. Siste tilskudd er to små stillbilde/videokameraer fra JVC, og her er detaljene!

Nye hybridkameraer fra JVC
Publisert
Sist oppdatert

Den nye Everio-serien fra JVC rommer to små, kompakte kameraer, som skal være like godt egnet til filming som til stillbilder.

De to modellene bygger på MicroDrive-diskene på 4 GB, noe som betyr at du har en hel del lagringsplass montert i kameraene. I følge JVC skal det være plass til 60 minutter med video i DVD-kvalitet, eller mer enn 5.500 stillbilder i 1600x1200-oppløsning. Tilsvarende disker er blitt utbredt i MP3-spillere, men her er fordelen at de kan tas ut av kameraet.

Det er to kameraer JVC slipper i denne omgang, GZ-MC100 og GZ-MC200. 100-modellen er svært liten og kompakt, og JVC sammenligner den med en reisebarbermaskin. 200-versjonen er større og har et dreibart håndtak for bedre komfort.

Utover designen skal de to modellene være tilnærmet like, med 10x optisk og 200x digital zoom, 2.12 megapiksels CCD-brikke, 1.8" LCD-skjerm, støtte for PictBridge-formatet som gir enklere utskrifter og USB 1.1/2.0-tilkobling til PC. I tillegg til MicroDrive-disken har kameraene også plass til CF- og SD-minnekort.

Begge modellene skal være tilgjengelige i oktober, og MC100-kameraet skal koste ca. 12.000 kroner, mens MC200 koster rundt 14.000.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer