Nye kort i gammel PC

Publisert
Sist oppdatert

Hei, Familien har skaffet seg trådløst Internett! Og dette har fungert helt topp, og vi har to datamaskiner med Internett nå! Dette er forholdsvis to bra datamaskiner med Windows XP Home/Proffesional.

Noen uker senere trenger vi Internett på den siste maskinen også. Dette er en eldre maskin som vi fikk kjøpt av en bedrift som skulle legges ned. Denne kjører Windows ME. Som på de to andre maskinene satte jeg inn kortet i maskinen, og installerte CDen som fulgte med! Men jeg får det ikke til å virke!! Det er ikke noe med selve produktet, for nå har jeg brukt 1000 kroner på å kjøpe to stk!

Jeg finner maskinvaren når jeg skal installere, men det kommer opp en feil melding når det kommer opp en automatisk gjennomkjøring av kortet. Enhetsbehandling feilkode 31.... Hva er dette ?? Det virker som jeg mangler noe som får kortet til å kjøre! Har jeg ikke det som skal til for å få installert Internett?

Hilsen Ole Hallvard

Datadoktoren svarer

Hei Vi har støtt på et lignende tilfelle, og da var årsaken gammel maskinvare, at den gamle PCen ganske enkelt ikke var kompatibel med de nye trådløse nettverks kortene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer