Nye LCD-skjermer fra Nec/Mitsubishi

Nec/Mitsubishi satser stort, med nye 30 og 40-tommers LCD-skjermer. Men også LCD-skjermer i mindre formater kommer i nye elegante utførelser.

Nye LCD-skjermer fra Nec/Mitsubishi
Publisert
Sist oppdatert

Hva med en 30-tommers skjerm, eller kanskje like greit å trå til med en 40-tommers? Svært få - om noen - av disse skjermene vil finne veien til kontorpulter eller skrivebord. De er beregnet på offentlige miljøer, til informasjonstavler på flyplasser og jernbanestasjoner, men også til dynamiske "plakater" i forretninger og kjøpesentra.De har bedre egenskaper enn plasmaskjermer, som tidligere har vært enerådende i disse sammenhengene. De brenner ikke inn skjermbildet, de har sterkere og klarere farger, lengre levetid og mindre strømforbruk. De er noe tregere enn plasma, og er ikke like fantastiske til levende bilder. De er også foreløpig noe dyrere i innkjøp.

Vi har sett skjermene både på avstand og på nært hold, og de har imponerende kvaliteter. Spesielt betraktningsvinkelen var den beste vi har sett, både vertikalt og horisontalt. For første gang kunne vi se omtrent rett ned på skjermen, slik at vi så vidt begynte å se bildet, uten at fargegjengivelsen var forvrengt!

Normale skjermer

Også nye skjermer i normale størrelser fra 15 til 20 tommer ble vist. De nye skjermene kommer i flere modellserier, og vi ble spesielt fascinert over den nye MultiSync-serien med 13 millimeter smal kant rundt skjermen.Disse modellene i 80-serien kommer i 18, 19 og 20-tommers utgaver med henholdsvis 1280x1024 punkters oppløsning i de to minste utgavene og 1600x1200 punkter for 20-tommeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer