Nye mobiler fra Panasonic

Likte du GD 87? Nå kommer oppfølgeren, og den er enda stiligere.

Publisert
Sist oppdatert

Panasonic-flaggskipet GD 87 har akkurat ankommet norske butikker, riktignok godt forsinket i forhold til resten av Europa. Vi hadde nettopp en test av telefonen, og du kan lese den her. Imidlertid har Panasonic allerede nå annonsert en oppfølger, samt flere andre modeller.

X 70

Denne toppmodellen er en direkte forbedring av GD 87, og selv om den ikke byr på noen revolusjonerende nyheter, ser den likevel svært lekker ut.

Formen er den samme som GD 87, men den nye utgaven skal være noe mindre og lettere. Dessuten har tastaturet fått nye farger og ny design.

Når det gjelder funksjonaliteten er det stort sett den samme som hos forgjengeren. Det er altså en trebåndstelefon, med stor fargeskjerm (65.000 farger), støtte for MMS, GPRS, WAP 2.0, e-post og polyfoniske ringelyder. Nytt i denne omgang er at minnet på telefonen er blitt utvidet til 4 MB, og - viktigst av alt - at X 70 nå har også Bluetooth-støtte. Telefonen skal være tilgjengelig i høst (la oss håpe at den ikke kommer forsinket til Norge denne gangen også), og vi regner med at prisen vil ligge på omtrent 5.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer