Nye mobiler fra Panasonic

Likte du GD 87? Nå kommer oppfølgeren, og den er enda stiligere.

Publisert
Sist oppdatert

Panasonic-flaggskipet GD 87 har akkurat ankommet norske butikker, riktignok godt forsinket i forhold til resten av Europa. Vi hadde nettopp en test av telefonen, og du kan lese den her. Imidlertid har Panasonic allerede nå annonsert en oppfølger, samt flere andre modeller.

X 70

Nye mobiler fra Panasonic


Denne toppmodellen er en direkte forbedring av GD 87, og selv om den ikke byr på noen revolusjonerende nyheter, ser den likevel svært lekker ut.

Formen er den samme som GD 87, men den nye utgaven skal være noe mindre og lettere. Dessuten har tastaturet fått nye farger og ny design.

Når det gjelder funksjonaliteten er det stort sett den samme som hos forgjengeren. Det er altså en trebåndstelefon, med stor fargeskjerm (65.000 farger), støtte for MMS, GPRS, WAP 2.0, e-post og polyfoniske ringelyder. Nytt i denne omgang er at minnet på telefonen er blitt utvidet til 4 MB, og - viktigst av alt - at X 70 nå har også Bluetooth-støtte. Telefonen skal være tilgjengelig i høst (la oss håpe at den ikke kommer forsinket til Norge denne gangen også), og vi regner med at prisen vil ligge på omtrent 5.000 kroner.

Flere modeller

Nye mobiler fra Panasonic


Panasonic har også en ny, rimeligere modell på trappene. Den heter G 60, og er en stilig liten telefon med en fargeskjerm som støtter 4096 farger. Den har også støtte for de fleste vanlige standardene, som MMS, EMS, WAP 2.0, polyfoniske ringelyder og GPRS.

Baksiden på telefonen er gjennomsiktig, og der kan du sette inn ditt eget bilde.

Det vil også være mulig å kjøpe et separat, digitalt kamera til telefonen. G 60 skal komme i butikkene til sommeren.

Panasonic har også vist frem to nye, små telefoner beregnet for det rimeligste segmentet av markedet. Den første heter G 50, veier 75 gram og har en fargeskjerm som støtter 4096 farger. Den andre heter GD 55 og veier minimale 65 gram. Den har ikke fargeskjerm, men støtter polyfoniske ringetoner. Begge disse kommer i butikkene i løpet av våren/sommeren.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer