Nye Omen-PC-er kan utstyres med RTX 2080-grafikk og 64 GB RAM

HP med tre spennende spillnyheter.

OMEN: Vi hadde trolig kost oss på hjemmekontor med dette oppsettet. Foto: HP
OMEN: Vi hadde trolig kost oss på hjemmekontor med dette oppsettet. Foto: HP Vis mer
Publisert

HP fortsetter sin satsing på spill-PC med lanseringen av to nye Omen-maskiner og en ny PC-skjerm med noen spennende nyheter.

Omen 25L og Omen 30L er navnet på de to stasjonære PC-nyhetene der navnene faktisk beskriver volumet på kabinettene, og på innsiden er mye likt. Kabinettene er forholdsvis enkle i helsvart, men ikke uten litt LED-belysning, som virker å være standard på spill-PC-er.

Begge kan utstyres med opptil Nvidia GeForce RTX 2080 og Intel Core i9-10900K, eller hvis du foretrekker AMD; Radeon RX 5700 XT-grafikk og Ryzen 9 3900-prosessor. Omen-PC-ene kan også leveres med inntil 64 GB arbeidsminne og 2 TB M.2 SSD.

Av kjøling benyttes enten 92 millimeter luftkjøling eller 120 millimeter væskekjøling.

Innstegsmodellene er utstyrt med Intel Core i5-10400-prosessor og GeForce GTX 1650-grafikk eller AMD-kombinasjonen Ryzen 5-5300 og Radeon RX 5500. I tillegg til 8 GB minne, 256 GB NVMe SSD og 500 watts strømforsyning. Prisen starter på 11.999 kroner og produktene forventes å komme i salg i mai.

Omen 27i

HP lanserer også en ny spillmonitor med IPS-panel med en oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Lysstyrken går opp til 350 nits. Skjermen er også Nvidia G-Sync-kompatibel, men ikke AMD FreeSync, og har en oppdateringsfrekvens på opptil 165 Hz og så lavt som 1 millisekund responstid med «overdrive» aktivert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer