Nye PCer fra Compaq

Nye rimeligere prosessorer har dukket opp i det siste, og Compaq følger opp ved å lansere både nye bærbare og stasjonære PCer i Presario-serien. Maskinene skal ha enda bedre forhold mellom pris og ytelse, og er utstyrt med de siste teknologiske nyvinningene.

Nye PCer fra Compaq
Publisert

Presario-serien er først og fremst beregnet på hjemmemarkedet. Compaq tilbyr enklere modeller for førstegangskjøpere, og mer avanserte modeller for de som oppgraderer. Samtidig er det norsk premiere for bærbare modeller i Presario-serien.

Nettilgang og spill/multimedia er for mange de viktigste argumentene for å kjøpe hjemme-pc, og de nye Presario-modellene fra Compaq er kraftig profilert som Internett-maskiner. Alle maskinene har innebygget 56K V.90 modem som gir den høyeste oppkoblingshastigheten når du bruker vanlige telelinjer. De nye modellene leveres også med ”Compaq’s Easy Access Internet Keyboard”, som har egne knapper for nettilgang, og fire knapper for å bringe deg til dine favorittsteder. Andre knapper aktiviserer epost og søk på nettet.

Minitårn

Det er to modeller med minitårnkabinett; en rimelig og en mer påkostet. Maskinene kalles henholdsvis 5060 og 5170.

Den rimeligste modellen har en prislapp på 13 990 kroner inkludert moms, og for denne summen får du en maskin som blant annet har en AMD K6-prosessor på 333 MHz, 48 Mb minne og 4 GB harddisk. En 15-tommers skjerm er også inkludert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.