Nye projektorer fra Epson

Epson viste nylig sin nye projektor-kolleksjon, med modeller i forskjellige prisklasser og størrelser.

EMP S-1
EMP S-1 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tre nye projektorer ble vist frem på Epsons hyggelige sommermiddag på torsdag. Alle tre virker svært lovende, spesielt minstemodellen bør selge godt.

Epson EMP-S1 er den rimeligste og letteste av de nye modellene, og er rettet mot både bedrifter, skoler og hjemmebrukere. Den har 1.200 ANSI Lumens, veier 3,2 kilo og har det meste av nødvendige funksjoner. Projektoren har meget rask oppstart (kun 5 sekunder), og avkjølingsperiode på 20 sekunder. Menysystemet er mer brukervennlig enn før, det er fem valgfrie bildemodi innebygd og maskinen er svært lett å håndtere.

Vi så klipp fra den siste James Bond-filmen gjennom S1, og selv om kvaliteten ikke er den aller høyeste, er det definitivt bra for prisen. Og projektoren er priset aggressivt: kun 12.995 kroner inkl moms.

For profesjonelle

Den andre nyheten heter EMP-7800, og det er en XGA-projektor med 3.500 ANSI Lumens. Projektoren er nettverkskompatibel, noe som gjør det mulig å kontrollere maskinens funksjoner gjennom LAN, overvåke den, sjekke pærens levetid eller bli varslet om feil på komponenter.

Flere nye funksjoner for oppsett av bildet gjør det enkelt å få perfekt kvadratisk bilde og vise riktige farger selv på farget bakgrunn. Projektoren har for øvrig kontrastnivå på 700:1. Veiledende pris er 54.000 kroner inkludert moms.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer