Nye projektorer fra Epson

Epson viste nylig sin nye projektor-kolleksjon, med modeller i forskjellige prisklasser og størrelser.

EMP S-1
EMP S-1 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tre nye projektorer ble vist frem på Epsons hyggelige sommermiddag på torsdag. Alle tre virker svært lovende, spesielt minstemodellen bør selge godt.

Epson EMP-S1 er den rimeligste og letteste av de nye modellene, og er rettet mot både bedrifter, skoler og hjemmebrukere. Den har 1.200 ANSI Lumens, veier 3,2 kilo og har det meste av nødvendige funksjoner. Projektoren har meget rask oppstart (kun 5 sekunder), og avkjølingsperiode på 20 sekunder. Menysystemet er mer brukervennlig enn før, det er fem valgfrie bildemodi innebygd og maskinen er svært lett å håndtere.

Vi så klipp fra den siste James Bond-filmen gjennom S1, og selv om kvaliteten ikke er den aller høyeste, er det definitivt bra for prisen. Og projektoren er priset aggressivt: kun 12.995 kroner inkl moms.

For profesjonelle

Den andre nyheten heter EMP-7800, og det er en XGA-projektor med 3.500 ANSI Lumens. Projektoren er nettverkskompatibel, noe som gjør det mulig å kontrollere maskinens funksjoner gjennom LAN, overvåke den, sjekke pærens levetid eller bli varslet om feil på komponenter.

Flere nye funksjoner for oppsett av bildet gjør det enkelt å få perfekt kvadratisk bilde og vise riktige farger selv på farget bakgrunn. Projektoren har for øvrig kontrastnivå på 700:1. Veiledende pris er 54.000 kroner inkludert moms.

EMP-8300 kan kobles til det meste
EMP-8300 kan kobles til det meste Vis mer


Den mest avanserte modellen som ble vist frem heter EMP-8300. Denne er svært profesjonell, og beregnet for store lokaler. Lysstyrken er på hele 5.200 ANSI Lumen og kontrastforholdet er på 1200:1. Nettverksmulighetene og nøyaktig justering av bildet er også på plass her. Oppløsningen er på 1024x768 (XGA). Optikken er motorisert, hvilket betyr at zoomen, fokuset og linsen kan styres via fjernkontrollen.

Vi så denne projektoren fylle opp et meget stort lerret, og bildekvaliteten var upåklagelig. Det skulle bare mangle, monsteret koster tross alt 89.995 kroner inkludert moms.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer