Nye projektorer og skrivere fra Epson

Epson lanserer nå to nye blekkskrivere og to nye projektorer for hjemmebruk.

Publisert
Sist oppdatert

De to nye blekkskriverne heter C64 og C84, og begge er utstyrt med en ny blekkteknologi (DURABrite) som gir ekstra beskyttelse mot vann og utsmøring. Begge er også først og fremst rettet mot hjemmebrukere, men C84 er også godt egnet mot mer profesjonelle brukere.

Epson Stylus C64 er en firefargers A4-skriver med oppløsning på 5760 dpi, med separate blekkpartoner som sikrer kostnadseffektive utskrifter. Skriveren skriver ut 10x15 cm bilder fra kant til kant, har en arkmater for 100 ark, og kan skrive ut opptil 17 sider i minuttet.

Stylus C84 er den mer proffe varianten, og kan skrive ut opptil 22 sider i minuttet med svart/hvitt, eller 12 sider per minutt i farger. Den har også en arkmater med plass til 120 ark. Den kan også skrive fra kant til kant i A4-format.

Stylus C64 koster 1.095 kroner inkludert mva, mens C84 koster 1.395 kroner. Vi kommer snart tilbake med en test av C84.

Projektorer

Produsenten lanserer i disse dager også to projektorer, TW10 og TW200. TW10 er en ekte widescreen-projektor, og retter seg mot hjemmekinomarkedet. Det er enkelt å justere kontrasten og lysstyrken i forhold til omgivelsene, slik at den fungerer bra både i opplyste og mørke rom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer