Nye, raskere iMacer annonsert

Apple har hatt stor suksess med iMac, som appellerer til hjemmebrukere med sans for det enkle og stilige. Nå mener Apple tydeligvis at det er på tide med en oppdatering av teknologien, og flere nye iMac-maskiner er derfor på trappene.

Nye, raskere iMacer annonsert
Publisert

Det var Apple-grunnlegger Steve Jobs som annonserte nye iMac-modeller på en konferanse i California. Som ventet omfatter forbedringene prosessoren, harddisken, grafikkbrikken og andre områder som er avgjørende for ytelsen. Det lanseres to modeller av datamaskinen, og her er de grunnleggende nyhetene:

350 eller 400MHz G3-prosessor64 eller 128 MB RAM, med muligheter for oppgradering opptil 512 MBHarddisk-størrelser på 6, 10 eller 13 GBATI Rage 128 VR-grafikkbrikkeMaskinen vil være tilgjengelig i flere konfigurasjoner, og en av dem har fått navnet iMac DV. Denne maskinen er rettet mot videoentusiaster, og har innebygget DVD-spiller og iMovie-programvare, i tillegg til 400MHz-prosessor. Det finnes også en spesialutgave av denne maskinen, med mer RAM og større harddisk.

Andre egenskaper Apple mener er viktige, er at maskinene har to USB-porter, én Firewire-port og ikke minst høyttalere fra Harman/Kardon (innebygget i skjermen), som byr på lyd av meget høy kvalitet. To hodetelefon-utganger og mikrofon er også tatt med. Maskinene har ikke vifte, og er derfor meget støysvake.

Designmessig er det blitt gjort mindre forandringer i utseendet, men den etterhvert kjente iMac-stilen er ivaretatt. Maskinen kommer i seks forskjellige farger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer