Nye rimelige PCer fra Packard Bell

I USA er prisnivået på de rimeligste PCene havnet helt nede på 499 dollar! En av pådriverne i prisraset er Packard Bell, som denne uken lanserer en rekke nye modeller i flere prisklasser.

Nye rimelige PCer fra Packard Bell
Publisert

I USA har lavprisstrategien til Packard Bell plassert firmaet på toppen av salgsstatistikken i 1998, både i oktober og november. I Norge er Packard Bell også en av markedslederne for rimelige maskiner, spesielt i hjemmemarkedet.

Nye rimelige komponenter

Den rimeligste maskinen har en Cyrix-prosessor på 300 MHz, og listeprisen er på 599 dollar. Den reelle salgsprisen med rabatter er likevel helt nede på 499 dollar. Talsmenn for firmaet mener at lavere enn dette er det ikke forsvarlig å gå, uten at produktet får en vesentlig lavere kvalitet.

Det er også typisk for dette prisnivået at PCen bygges opp av komponenter som er på vei ut av sortimentet hos underleverandøren, men som likevel er kurante med hensyn til ytelse og kapasitet. Ved store innkjøp av slike komponenter kan prisene presses svært langt.

For den prisbevisste forbrukeren, som ofte er en førstegangskjøper, representerer en rimelig PC ofte den samme bruksverdien som et kraftigere og dyrere alternativ. Kravene til ekstra ytelse for en hjemmebruker dukker gjerne opp med erfaring og spesialisering.

Støtteprogrammer for hjemmebrukere kombinert med god kvalitet på spill og underholdning bidrar til å gi selv de rimeligste modellene en brukervennlig profil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer