Nye skytespill underveis

Los Angeles (DinSide Data): Actionspillene selger fremdeles, og nå begynner Quake III-baserte titler å komme for fullt. Her er oversikten over de mest spennende skytespillene som kommer.

Nye skytespill underveis
Publisert

Førstepersons-revolusjonen startet med spillet Wolfenstein for mange år siden. Det er derfor bare naturlig at denne klassikeren blir oppdatert med dagens teknologi, og nå er Return to Castle Wolfenstein her. Dette spillet er basert på Quake III-motoren, og er kanskje noe av det mest lovende blant lanseringene på E3. Grafikken er rett og slett utrolig, med svært detaljerte teksturer og meget vellagede fiender. Det er mørkt og skummelt, og spillet lever uten tvil opp til originalen. Vi gleder oss til å skyte nazister igjen, forhåpentligvis før året er omme.

Skrekk, vikinger og modeller

Det er også mange andre skytespill på gang. Blant annet kommer Clive Barker`s The Undying (virket meget skummelt), Rune (viking-inspirert spill basert på Unreal-teknologien) og ikke minst Heavy Metal: FAKK 2. Sistnevnte har den tidligere nakenmodellen Julie Strain som hovedperson, og foregår i en fantastisk fargerik verden skapt med Quake III-motoren. Nummer to på vår ønskeliste, etter Wolfenstein-spillet.

Det etterlengtede Max Payne-spillet dukket også opp på E3, dessverre bare som en video. Det var likevel nok til å imponere med nydelige animasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer