Nye Star Wars-spill: Hvor er kraften?

George Lucas er en luring, og istedenfor å ha en spillutstilling sammen med hundrevis av andre, ble de nye Star Wars spillene kun vist på et bakrom for spesielt inviterte. DinSide var selvsagt tilstede.

Publisert

I forbindelse med Star Wars - Episode 1, har Lucasarts laget flere spill som skal lanseres i månedene fremover. Vi bringer deg her nyhetene om hvilke spill dette dreier seg om, og også førsteinntrykket vi satt igjen med etter å ha sett en demonstrasjon.

Leksikon

Dersom du ikke orker å vente til filmen har premiere i Norge, kan du i begynnelsen av Juni bestille ”Star Wars 1, Insiders guide” på CD-ROM. Her får du all informasjon du trenger om hva som kommer til å skje i filmen, samt ekstra stoff som hvordan de lagde spesialeffektene, intervju med regissøren, over 1.000 bilder, samt flere filmklipp. Denne CD-platen er obligatorisk for alle Star Wars-fans, og vi satt igjen med et intens ønske om å snike med oss en kopi etter å ha sett demoen. Meget bra!

Kjedelig kjørespill

De andre Star Wars produktene var imidlertid ikke like imponerende. Mulig har dette en sammenheng med at spillprodusentene hadde dårlig tid når de skulle lage spill til den nye filmen. I Star Wars ”Pod Racer”, skal du kjøre rundt en racerbane sammen med opptil 8 andre spillere. Dette spillet ligner en god del på Wipeout og andre kombinerte fly/bilspill, men var ikke revolusjonerende spennende.Typisk et spill man går lei av etter et par dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.