Nye Star Wars-spill på vei

Los Angeles (DinSide Data): Dager før Episode III har premiere viser LucasArts en rekke nye spill basert på filmene. Vi har tittet på Battlefront II og Empire at War.

Publisert
Sist oppdatert

Star Wars-feberen er i gang igjen, og nye spill lanseres på løpende bånd. Vi har akkurat tatt en prat med utviklerne av onlinespillet Star Wars Battlefront II og det meget imponerende strategispillet Empire at War.

Battlefront II er oppfølgeren til det ganske så solide, online-fokuserte spillet Star Wars: Battlefront. Det nye spillet er betydelig mer ambisiøst og større. Utviklerne har hørt på fansen og lagt til massevis av nye muligheter:

Du kan nå for eksempel innta romskip, fly dem ut av hangarer og ut i rommet. Spillet inneholder romkamper som ser utrolig kule ut, og transisjonen fra fotbasert bevegelse og skyting til store kamper i rommet er utrolig smertefri. Vi fikk sett hvor enkelt det er å fly en liten TIE Bomber rett inn i fiendtlig rombase, gå ut av den og fortsette kampene til fots.

Spillet vil også fokusere litt mer på enkeltspiller-opplevelsen, selv om du vil såklart kunne delta i massive online-kamper. Når du spiller alene vil brettene inneholde flere oppdrag og mål, som å ødelegge et visst antall droider eller beskytte spesifikke objekter.

I denne omgang vil du også kunne spille som Jedi. Riktignok ikke til enhver tid – når du entrer kampen får du bare lov til å bruke relativt vanlige soldater, men hvis du er flink nok kan du spille som Obi Wan eller Darth Vader i en begrenset periode. Du får naturligvis masse nye krefter og bevegelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.