Nye tastaturer fra Logitech

Med ny type design på sine tastaturer lover Logitech bedre komfort og ergonomi, samtidig som de også er stilige og funksjonelle. Tre modeller lanseres i disse dager.

Nye tastaturer fra Logitech
Publisert
Sist oppdatert

De nye tastaturene handler i stor grad om ergonomi - de er flate, tynne, og har såkalt nullgraders vinkel. Det betyr at alle tasteradene er i samme høyde. Tradisjonelle tastaturer er vinklet slik at at høyden økes rad for rad, men den nye designen skal gjøre det mer komfortabelt å arbeide.

De nye tastaturene har også flere snarveier til media-applikasjoner, internett, samt F-taster som er runde i formen, og merket som snarveier til de viktigste windows-funksjonene.

Det er tre nye modeller som nå lanseres. LX 500/LX 501, som koster 749 kroner, er toppmodellen, og det følger med en trådløs, optisk mus. Tastaturene har også skrollehjul på venstresiden, samt dedikerte knapper for brenning og opptak av media. Med disse følger det også med et medieprogram som gjør det enkelt å styre videoklipp, bilder og musikk fra et enkelt grensesnitt.

LX 300 er en enklere modell, som også inkluderer en optisk mus. Denne koster 599 kroner. Dette tastaturet har ikke skrollehjul eller like mange snarveisknapper som storebroren.

Den billigste varianten heter Logitech Media Keyboard, og er lik LX 300, med unntak av den medfølgende musen. Denne løsningen koster 249 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer