Nye telefoner fra Motorola

For tredje dag på rad lanseres det nye mobiltelefoner på CeBit. Denne gangen er det Motorola sin tur.

Publisert
Sist oppdatert

I går presenterte det amerikanske selskapet Motorola to nye mobiler på CeBit. En av de er spennende og høyteknologisk, mens den andre er en rimelig basismodell.

Toppmodellen heter E390, og har det meste vi for tiden venter oss fra en proff mobiltelefon. Naturligvis er en stor fargeskjerm på plass (176x220 piksler, 65.000 farger), intergrert VGA kamera og Bluetooth. Dette er altså den første massemarkedstelefonen fra produsenten med både kamera og blåtann innebygd.

I tillegg har E390 full støtte for MMS, WAP 2.0-nettleser, tre bånd, Java-støtte for nedlasting av spill og programmer, polyfoniske ringetoner samt mulighet for å bruke MP3-filer som ringelyder.

3D-lyd

Den store nyheten er at telefonen har to høyttalere som skal skape en slags surround-effekt. I tillegg sørger innebygde lyseffekter for spesialeffekter i spill. Hvordan dette fungerer i praksis får vise seg når vi tester telefonen, men det høres i alle fal spennende ut.

E390 veier 100 gram, standbytiden skal være 160-210 timer og samtaletiden er på 290-590 minutter. Den kommer i butikkene i fjerde kvartal 2003.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer