Nye Windows 7-lekkasjer

Piratnettverkene boltrer seg i stadig nye "builds".

Foto: Neowin.net
Foto: Neowin.net Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å nærme seg én måned siden Windows 7 RC (release candidate) ble lagt ut til fri nedlasting fra Microsoft. Siden har utviklingen av operativsystemet fortsatt, og stadig dukker det opp meldinger om at nye utgaver (builds) av operativsystemet finner veien til nettet.

Denne gangen dreier det seg om build 7137, som ble kompilert 21. mai, altså for én uke siden, og 37 dager etter build 7100 - bedre kjent som Windows 7 RC.

Det er foreløpig ikke kommet noen rapporter om hva som eventuelt er forbedret siden RC-versjonen, annet enn at operativsystemet nå nærmer seg ferdigstillelse med stormskritt.

Kan være infisert

Build 7137 florerer nå på kjente bittorrent-nettsteder, men det kan være flere grunner til å tenke seg om før du eventuelt faller for fristelsen, laster ned og installerer operativsystemet. Så sent som i slutten av april dukket det nemlig opp en versjon av RC-utgaven som var infisert av en dataorm, og du har ingen garanti mot denslags denne gangen heller.

Microsofts norske Windows-direktør John Henrik Andersen sa følgende tidligere i år, da vi spurte ham om hva han syntes om alle Windows 7-lekkasjene:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer