Nyheter, forbedringer og våre inntrykk

Selv om du kanskje ikke merker det med det samme du starter programmet, har Adobe puttet flere nye funksjoner inn i Photoshop Elements 2.0.

Publisert
Sist oppdatert

Det er helt tydelig at Photoshop Elements 2.0 er tilpasset brukere som ønsker raske resultater, og både menyer og snarvei-knapper er forbedret fra forrige versjon. Det du kanskje ikke var klar over, er at Photoshop Elements i tillegg har flere funksjoner som ikke finnes hos storebror, blant annet Photomerge, som lar deg sette sammen flere bilder til ett, for eksempel til et panoramabilde, og den nye Quick Fix-funksjonen. Sistnevnte er en dialogboks som inneholder de vanligste verktøyene for fokus-, kontrast, lys og fargejustering, samt forhåndsvisning av resultatet før du trykker OK.

Gledelig er det også å se at Adobe har valgt å inkludere Auto Color-funksjonen i Photoshop Elements. Med ett enkelt klikk kan du fjerne misfarging i fotografier, ofte med svært gode resultater. Vi ble derimot litt skuffet over at Healing Brush og Patch Tool er utelatt, begge nye funksjoner i Photoshop 7.0. Du kan lese mer om alt dette i denne artikkelen.

En annen nyhet i Photoshop Elements er Web Photo Gallery, et menyvalg som komprimerer fotografier og lager oversiktssider i HTML for publisering på nettet. Du har en haug med forskjellige utseender å velge mellom, en morsom og noen ganger nyttig funksjon. Det samme kan sies om menyvalget ”Attach to email”. Enkelt og raskt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer