Nyheter fra Epson

Epson har nylig lansert nye produkter for visuelt velvære både for stillestående og bevegelige bilder. Både avanserte blekkskrivere og projektorer er nå klare.

Publisert
Sist oppdatert

Epsons nye blekkskrivere er målrettet mot krevende brukere av fotoutskrifter med vekt på spesielt høy kvalitet. I tillegg er praktisk håndtering av formater og større serier viktig, samt lang holdbarhet.

Epson presenterte nylig to modeller i Stylus Photo serien. Den minste modellen Stylus Photo 950, er beregnet på entusiastene blant hjemmebrukerne. Denne har vi allerede omtalt i denne artikkelen.

For profesjonelt bruk

Den andre modellen heter Stylus Photo 2100, er beregnet på profesjonelle brukere, og håndterer formater helt opp til A3+. Den bruker 7 patroner, og en av disse er en spesiell patron for ”lys svart”. Denne gir enda bedre graderinger i de lyse gråtonene, som er kritisk ved utskrift av svart/hvitt foto.

Den ordinære svarte patronen kan erstattes med en spesiell matt svart patron, som gir enda bedre resultater ved utskrift på matt papir eller kunstpapir.

De øvrige patronene bruker fargene cyan, magenta, gul, lys cyan, og lys magenta.Holdbarheten på utskriftene er fra 45 til 75 år, avhengig av papiret.

Integrert papirkutter

For utskrift av større antall fotografier er den inkluderte papirrullholderen en svært praktisk løsning. Enda bedre blir det når den kombineres med en automatisk papirkutter og en praktisk oppsamlingskurven for arkene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer