Nyheter fra Fujitsu Siemens

Nye bærbare, stasjonære, håndholdte og LCD-TVer – og en del annet som også finner vei til butikkene i løpet av sommeren. Vi har sett på nyhetene fra Fujitsu Siemens

Publisert
Sist oppdatert

Fujitsu Siemens har plassert seg helt i salgstoppen både for bærbare og stasjonære PCer. Nå lanserer de to nye bærbare modeller og to nye stasjonære.

Nyheter fra Fujitsu Siemens


AMILO A1630

Dette er den nye kraftpakken basert på mobilversjonen av AMD Athlon 64 på opptil 3400+.
Skjermen er 15,4 tommer i bredformat, med WXGA oppløsning (1280x800). Grafikkortet er et ATI Mobility Radeon 9700 med 128 MB videominne.

Minnekapasiteten er på opptil 1 GB, og harddisken kan være på opptil 80 GB. Dualformat DVD-brenner eller kombinert DVD-leser/CD-brenner kan velges etter behov.

Denne PCen er ikke av de letteste med sine 3,6 kilo. Den er ikke ment å være en maskin man slenger i veska sammen med skjorte og toalettsaker. Derimot er den utmerket som erstatning for en stasjonær maskin både hjemme og i mange jobbsituasjoner, hvor det kreves en spesielt kraftig maskin.

Prisen vil ligge i området fra ca 12 000 kroner og oppover, avhengig av konfigurasjon.

Nyheter fra Fujitsu Siemens


AMILO M1420

For de som foretrekker Intel-baserte bærbare med bredskjerm, kommer M1420 snart på banen. Den er også utstyrt med 15,4-tommers WXGA skjerm, skjermkortet er ATI Mobility Radeon 9600 med 128 MB minne.

Minnekapasiteten er på opptil 1 GB, og harddisken kan være på opptil 80 GB. Dualformat DVD-brenner er standard på denne serien.

Vekten er på 3 kg, som ikke gjør maskinen til et førstevalg blant de fnugglette, men bærbare med bredskjerm er uansett ikke blant lettvekterne.

Prisen ligger på rundt 14 900 kroner og oppover, avhengig av konfigurasjon.

Nyheter fra Fujitsu Siemens
Nyheter fra Fujitsu Siemens
Nyheter fra Fujitsu Siemens


Stasjonær kraftpakke

Scaleo-serien kommer nå med siste generasjons brikkesett fra Intel, og de kraftigste prosessorene. Det kommer to modeller med forskjellige kabinetter, forskjellen ligger i høyden.

Maskinserien er svært fleksibel, her vil det være de forskjellige utsalgskanalene som bestemmer konfigurasjon. Du vil kunne velge mellom forskjellige grafikk, disk og lyd-løsninger, den øverste brønnen er i utgangspunktet beregnet på å inneholde koblingspanel for lyd, ekstern lagring og eventuell tilkobling til ekstra antenne for innebygd trådløst nettverk (802.11b/g)

De nye prosessorene fra Intel krever mye kjøling. Her ser vi hvordan Fujitsu Siemens har løst dette for å holde lydnivået nede, man får nesten assosiasjoner til VVS-bransjen...

Myrica LCD-TV

Tre LCD-TVer er nå klare, med elegant design og fleksibel tilkobling. Alle er utstyrt med SCART og RGB, for enkel tilkobling til både videoutstyr og PCer.

De kommer i tre størrelser, 17-tommer, 23-tommer og 30-tommer.

Skjermene har alle en oppløsning på 1280 x 768 punkter, 30-tommeren har dessuten 2 tunere og støtter bilde-i-bilde.

Prisene ligger på henholdsvis 7 995 kroner, 15 995 kroner og 26 995 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer