Nyheter fra Fujitsu Siemens

Nye bærbare, stasjonære, håndholdte og LCD-TVer – og en del annet som også finner vei til butikkene i løpet av sommeren. Vi har sett på nyhetene fra Fujitsu Siemens

Publisert
Sist oppdatert

Fujitsu Siemens har plassert seg helt i salgstoppen både for bærbare og stasjonære PCer. Nå lanserer de to nye bærbare modeller og to nye stasjonære.

AMILO A1630

Dette er den nye kraftpakken basert på mobilversjonen av AMD Athlon 64 på opptil 3400+.Skjermen er 15,4 tommer i bredformat, med WXGA oppløsning (1280x800). Grafikkortet er et ATI Mobility Radeon 9700 med 128 MB videominne.

Minnekapasiteten er på opptil 1 GB, og harddisken kan være på opptil 80 GB. Dualformat DVD-brenner eller kombinert DVD-leser/CD-brenner kan velges etter behov.

Denne PCen er ikke av de letteste med sine 3,6 kilo. Den er ikke ment å være en maskin man slenger i veska sammen med skjorte og toalettsaker. Derimot er den utmerket som erstatning for en stasjonær maskin både hjemme og i mange jobbsituasjoner, hvor det kreves en spesielt kraftig maskin.

Prisen vil ligge i området fra ca 12 000 kroner og oppover, avhengig av konfigurasjon.

AMILO M1420

For de som foretrekker Intel-baserte bærbare med bredskjerm, kommer M1420 snart på banen. Den er også utstyrt med 15,4-tommers WXGA skjerm, skjermkortet er ATI Mobility Radeon 9600 med 128 MB minne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer