Nyhetsdryss fra Intel

Intels utviklerkonferanse er i gang, og det strømmer på med nye løsninger og produkter på aller områder. Det er her nye standarder settes, og nye muligheter åpner seg både for hjemmebrukere og tunge bedriftsløsninger.

Nyhetsdryss fra Intel
Publisert
Sist oppdatert

Intel Developer Conference pågår, og nyheter på alle områder åpenbarer seg. Her er et utvalg av de viktigste:

En ny ekstrem Pentium 4 på 3,2 GHz, med 2 MB tredje nivå hurtigbuffer i tillegg til 512 MB andrenivåNye utgaver av Pentium M – ”Dothan” - og videreutvikling av Centrino – ”Sonoma"Nye prosessorer - ”Bulverde”- for mobiltelefoner og PDA’erNeste generasjon grensesnitt for lagringsenheter - Serial ATA IINy formfaktor for PC-konstruksjon – BTX

Pentium 4 Extreme

Denne kan du lese om i denne artikkelen

Dothan og Sonora

Neste generasjon Pentium M med kodenavnet Dothan, vil bli produsert med 90 nanometer teknikk og inneholde 140 millioner transistorer. Det integrerte hurtigminnet vil bli på 2 MB. Den vil være i handelen i siste kvartal i år.

Sonora er det nye navnet på Intels mobile platform, og er basert på dagens Centrino-teknikker. Den vil støtte alle standardene for trådløst nettverk 802.11a/b og 802.11b/g, og et nytt brikkesett kalt Alviso. Dette vil inneholde en ny grafikkprosessor og støtte for tilleggskort basert på PCI Express og ExpressCard. I tillegg kommer det støtte forneste generasjon DDR2 minne, Serial ATA og Intels nye løsning for lyd, Azalia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer