Nytt digitalkamera fra Agfa

Agfa lanserer nå digitalkameraet ePhoto 1680, som er en videreutvikling av ePhoto 1280 som vi har testet. Det nye kameraet har fått høyere oppløsning (1,3 mill. bildepunkter) og flere andre nye finesser.

Publisert

ePhoto 1680 bygger på samme konsept som ePhoto 1280, men har fått bedre bildekvalitet, bedre zoom og flere redigeringsmuligheter.

Objektivet kan dreies rundt en akse og har 6x zoom. (3x optisk og 2x digital). Kameraet har fremdeles bare LCD-skjermsøker, og bildene lagres på et SmartMedia minnekort. Hvor stort minnekort kameraet leveres med er ikke kjent enda

Oppløsningen er på 1,3 mill. bildepunkter, som automatisk kan økes til 1,9 mill. bildepunkter med Agfas programvare PhotoGenie. Dette programmet skal i følge Agfa forbedre bildene i tillegg til å øke oppløsningen. Da vi testet dette på ePhoto 1280 var ikke forskjellen stor, men det kan være fordel ved ekstreme forstørrelser av bildene.

Alle funksjoner på kameraet styres med en enkel meny på LCD-skjermen og én knapp. Knappen er også et hjul som lar deg velge i menyene.

Kameraet leveres med 4 oppladbare NiMH batterier av AA-typen. Det gir maksimal valgfrihet siden du kan kjøpe vanlige alkaline batterier hvor som helst hvis du glemmer å lade.

Fyldig programpakke

ePhoto 1680 leveres med en rekke programmer. PhotoWise er programmet for å overføre og bearbeide bilder. PhotoWise Quicklink gir umiddelbar aksess til bildene i kameraet fra skrivebordet. Med dette programmet kan du dra bildene inn i et hvilket som helst Windows-program som støtter OLE-2. Du får også med en TWAIN-driver og diverse Photoshop-plugg-inn-moduler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer