Nytt forsøk på servicepakke 2 til Office 97

Microsoft trakk for kort tid siden servicepakke 2 til Office 97 på grunn av installasjonsproblemer. Pakken fikser en rekke feil og mangler, og hvis du enda ikke har oppdatert, anbefaler vi at du gjør det nå. Her er adressen til webstedet du kan benytte for å laste ned den nye servicepakken.

Nytt forsøk på servicepakke 2 til Office 97
Publisert

Servicepakke 1 rettet alvorlige feil med bakoverkompabilitet i Word 97. Et engelsk datablad gikk faktisk så langt at de fjernet hele Office 97 på grunn av alle problemene det skapte at de ikke kunne lagre i Word 6-format på en god måte.

Problemene med servicepakke 2 oppsto da en del brukere opplevde at diagnoseprogrammet som bestemmer hva som skal oppdateres sviktet. Pakken ble da trukket tilbake 28. sept. og rettet. Den er nå lagt ut igjen for nedlasting på adressen http://officeupdate.microsoft.com/. På denne adressen vil du også finne en oppdatert utgave av programmet som kan sjekke din versjon av Office for å bestemme hvordan oppdateringen skal gjøres.

Oppgradér nå!

Servicepakke 2 inneholder blant annet en oppdatering som gjør at Access og Excel vil være i stand til å takle den nye valutaen Euro. I tillegg er det også en del rettelser som gjør at du kan være sikker på at Office 97 er klar for år 2000. Dette høres jo ikke spesielt viktig ut, men Microsoft benytter også anledningen til å rette en rekke andre feil og mangler. Det er derfor alltid fornuftig å oppgradere med servicepakker når slike blir gjort tilgjengelig. Det er den enkleste måten å sikre seg mot uforståelige feil og krasj.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.