Nytt Harry Potter-spill på vei

De mange Harry Potter-elskerne kan glede seg - det tredje spillet i serien kommer allerede til våren.

Nytt Harry Potter-spill på vei
Publisert
Sist oppdatert

Det har hittil kommet to ordentlige Harry Potter-eventyrspill, både høsten 2001 og 2002. I tillegg fikk vi i år det noe ujevne Quidditch-spillet, men den kommende tittelen er en direkte oppfølger til eventyrspillene.

Harry Potter og Fangen fra Azkaban skiller seg noe fra de to forrige spillene - tidligere spilte du kun som Harry, mens i denne omgang får du muligheten til å bytte mellom den unge trollmannen, Ronny Wiltersen og Hermine Grang. De tre karakterene har sine unike egenskaper og ferdigheter, og får å utnytte disse vil du altså måtte bytte.

Som i de tidligere spillene får du utforske Galtvort, lære nye trylleformler og kjempe mot fiender som den rømte fangen Sirius Svart. Handlingen i spillet forteller om Harrys forsøk på å finne ut hvordan denne Sirius Svart har klart å rømme fra sitt fengsel.

Vi gleder oss faktisk til å få prøve spillet, vi synes nemlig de forrige eventyrene var underholdende saker som fanget Harry Potter-stemningen. Du kan for øvrig lese våre anmeldelser av De Vises Stein og Mysteriekammeret i mellomtiden.

Neste års spill vil slippes omtrent samtidig med den kommende filmen, altså i mai. Det kommer til PC, XBox, PlayStation 2,GameCube og GameBoy Advance.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer